Szeretnénk az embereket újból mozgásba hozni és újra

felfedeztetni velük a jóleső kimerültség érzését.

Magabiztosan elmenni a határainkig azt jelenti, hogy ismerjük a határainkat.

A túránk egy kaland, egy út új tapasztalatok felé és egy ösvény vissza önmagadhoz.

 

Bármi is nyomja a lelkedet – mi itt vagyunk számodra!

 

Írj nekünk e-mailt: extrem@24stundenburgenland.com

 

Beszélj Tobias +43 (0)664 4513937 vagy Michael +43 (0)664 4003211

 

Kövess bennünket a

www.facebook/24stundenburgenland

www.instagram.com/burgenlandEXTREM

burgenlandextrem.blogspot.com

 

 

Interjúkat, szövegeket és fotókat kérésre szívesen biztosítuk.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

IMPRESSZUM / Részveteli szabályzat / Felelősség kérdése

 

Kiadó és a tartalomért felelős:

Verein 24 Stunden Burgenlan (24 óra Burgenlan Egyesület)

Nyilvántartási szám: 660434585

Székhely: 7063 Oggau

 

 

Részveteli szabályzat / Felelősség kérdése

A „24 Stunden Burgenland Verein“ egy közcélú egyesület, amely az extrém túrázás népszerűsítését, valamint a közös túrásás és élmények által az osztrák és magyar nemzetek között a barátság erősítését tűzte ki célul.

 

A 2020-es, 24 órás Burgenlandi Extrém Túra egy rendezvény, amelyen mindenki saját felelősségére vesz részt.

Minden résztvevő elfogadja a részvételi szabályzatot. Minden résztvevő elfogadja, hogy a 24 órás túra alatt készült bármilyen felvétel - fotó, hang, videó - minden médiában – online felületeken, nyomtatott sajtóban, tv-ben, rádióban, stb.- területi és időbeli korlátozás nélkül, külön hozzájárulás vagy ellenszolgáltatás nélkül, a szervezők-, médiapartnerek vagy szponzorok számára felhasználható.

Tudnivaló a szerzői jogokról magánszemélyeknek és a sajtónak: minden saját készítésű fotó, hang- vagy filmfelvétel magáncélra, külön hozzájárulás nélkül felhasználható. Minden a sajtó által készített fotó, hang- vagy filmfelvétel korlátozás nélkül a tudósításokhoz felhasználható. A felvételek üzleti célú felhasználása viszont csak a szervezők hozzájárulásával lehetséges. És még valami: az általunk közölt információ nőkre és férfiak egyaránt vonatkozik; az egyszerűbb értelmezés érdekében egy-egy kifejezést gyakran hímnemű formában használunk (pl.: gyalogló, túrázó, futó stb.) ugyanakkor ezek alatt a kifejezések alatt a nőket és férfiakat is értjük.

 

 

Egy különösen fontos TANÁCS:

A 24 órás Burgenlandi Extrém Túra óriási fizikai és szellemi terheléssel járó kihívás. A szervezők a résztvevők helyett semmilyen egészségügyi kockázat esetében sem vállalják a felelősséget. A résztvevők kötelessége egészségügyi állapotuk vizsgálata a túrát megelőzően. A 2020-es Burgenlandi Extrém Túrát bármilyen időjárás esetén megtartjuk. Az extrém időjárási viszonyok és a fáradtság fokozottan növelik a sérülések lehetőségét. Az útvonal részben olyan vidéken vezet, ahol vészhelyzet esetén sürgős segítségnyújtásra nem mindig nyílik lehetőség. Kérlek, mindig tartsd szem előtt: az egészség fontosabb, mint a kitűzött cél elérése. Valamennyi résztvevő, a rendezvény szellemisége értelmében, győztessé válik már az első lépés megtételekor.

 

Az induló csomagokat kizárólag a mindenkori indulási helyeken osztjuk ki a határidő leteltéig. Postai csomagküldés a határidő letelte előtt, vagy azt követően nem lehetséges. Az át nem vett induló csomagokat egy karitatív szervezet számára adományozzuk.

A rajthelyed nem ruházható át másra, a nevezési díjat semmilyen körülmények között nem áll módunkban visszatéríteni – a rendezvények szervezők általi lemondásának kivételével. Javasoljuk számodra a sztornó-biztosítás megkötését.

 

Minden ingajárat, ellátási szolgáltatás és a szerviz-autók által nyújtott szolgáltatások mind ingyenesek. Extrém időjárási körülmények a szolgáltatások korlátozásához vezethetnek. Nincs jogi kötelezettség ezek teljesítésére!

 

Az ellátási szolgáltatás megszűnésének hivatalos időpontja / a rendezvény zárása: 2020. január 25, szombat, 14:00 óra!

 

Közzététel a Média Törvény 25. § szerint

Tájékoztatás és felelősség kérdése

Bármilyen el nem kerülhető, elkerülhető vagy egyéb káresemény esetén, függetlenül annak okaitól, amik e honlap használatából, vagy az azon szereplő adatok és információk el nem éréséből fakadnak, nem vállalunk felelősséget.

A honlap tartalmát a szerzői jog védi. Az itt szereplő információkat csak személyes felhasználásra tesszük közzé. Minden további felhasználás, különösen adatbankokban történő tárolás, bármilyen formájú sokszorosítás éppúgy, mint harmadik személy részére történő továbbadás – részben, vagy egészben – írásos hozzájárulásunk nélkül tilos.

Linkek elhelyezésére a 24stundenburgenland.com weboldalon biztosítunk lehetőséget. Minden egyes idegen keretrendszerű honlap bekapcsolását kínálatunkba nem tesszük lehetővé.

Számos logó, cégadat és Abbildung, amely ebben az információs kínálatban szerepel, a felhasználók által nem használható fel saját célokra, semmilyen formában, ennek joga, korlátozás nélkül a mindenkori tulajdonosé, a szerzői jog rendelkezései értelmében.

 

A 24 óra Burgenland weboldalát a szerzői jog védi. Minden jog fenntartva.

A szerzői jog a teljes web-megjelenést, beleértve a szövegeket, képeket, rajzokat, grafikakákat illetően az NO-Design illeti. / Tobias Monte és Michael Oberhauser. Harmadik személyek szerzői jogát nem sérti. Ezen az oldalon megjelenített/megnevezett valamennyi más vállalkozás tulajdonában álló kép/márkanév tulajdonjoga, korlátozás nélkül a mindenkori tulajdonost illeti.

 

 

Fotók: Verein 24 Stunden Burgenland Fotoarchiv / Andreas Hafenscher / Reinhard Müller / Maria Hollunder / Bernie Pölzl

 

Koncepció, szöveg és design:  MOTO GmbH

Webhosting szolgáltató: AKIS - Freude am Surfen \:-)

© 2020, MOTO GmbH. Herausgeber und für den Inhalt verantwortlich: Verein 24 Stunden Burgenland, ZVR 660434585, A-7063 Oggau.  IMPRESSUM/AGB - Datenschutz

follow us on

 

facebook

instagram

youtube

PRESSE